''Suradnja u stručnom i znanstvenom području'', Novi list, 17. 12. 2013.
 
SPORAZUM EKONOMSKI FAKULTET I HROTE
Suradnja u stručnom i znanstvenom području
 
 
Sporazum potpisali Ivor Županić i Heri Bezić  * Foto: R. BRMALJRIJEKA » Dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci prof. dr. Her Bezić jučer je potpisao sporazum o znanstveno-razvojnoj suradnji s di-rektorom HROTE-a Ivorom Županićem. Pojašnjavajući kako HROTE djeluje već osam godina i kao glavnu djelatnost obavlja organiziranje tržišta električne energije i tržišta plina kao javnu uslugu, pod nadzorom Hrvatske energetske regulatorne agencije, prof. dr. Bezić je istaknuo da je sporazum sklopljen iz dva razloga. 
    – Riječ je o tome da Ekonomski fakultet provodi poslijediplomski specijalistički studij Ekonomija energetskog sektora koji je HROTE-u zanimljiv te će u sklopu sporazuma nekoliko svojih djelatnika uputiti na školovanje. Drugi je razlog sklapanja ugovora prijava zajedničkih projekata. Naime, Ekonomski fakultet putem Centra za lokalni ekonomski razvoj ima podatke koji mogu poslužiti jedinicama lokalne samouprave kod planiranja strategija i sličnih projekata, istaknuo je prof. dr. Bezić. (I. Š. K.) 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk