Priznanja najuspješnijima
Četvrtak, 19.12.2013.

četvrtak, 19. prosinca 2013.
Tijekom 2013. godine Sveučilište u Rijeci obilježava svoju veliku obljetnicu nizom dodjela akademskih priznanja, zahvala kao i brojnim događanjima. Posljednja ovogodišnja svečanost bila je blagdansko primanje na kojem je rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Pero Lučin dodijelio spomenice za 40. obljetnicu Sveučilišta u Rijeci pročelnicima četiriju Sveučilišnih odjela te zahvalnice svim uspješnim i nagrađenim znanstvenicima, umjetnicima i studentima koji su takvo priznanje primili tijekom kalendarske godine.To je ujedno i prigoda zajedničkog okupljanja i rezimiranja godišnjih aktivnosti, koje je nakon protokolarnog dijela upriličeno u atriju Građevinskog fakulteta.
Posljednju sjednicu u ovoj kalendarskoj godini održao je i Senat Sveučilišta u Rijeci. Članovi Senata su, između ostalog, donijeli odluku o dodjeli počasnog zvanja professor emeritus Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Berislavu Pavišiću, redovitom profesoru u trajnom zvanju, u mirovini.
U znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora – trajno, potvrđeni su prof. dr. sc. Renata Foks s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i prof. dr. sc. Đuro Josić s Odjela za biotehnologiju, a s Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Marija Brala Vukanović, u trajanju od 5 godina.

 
Popis nagrađenih možete pogledati OVDJE.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk