Javna rasprava: Nacrt Plana razvoja znanstvenoistraživačke infrastrukture u Republici Hrvatskoj

 
Nacrt Plana razvoja znanstvenoistraživačke infrastrukture u Republici Hrvatskoj identificira prioritete ulaganja u znanstvenoistraživačke infrastrukture, na nacionalnoj i paneuropskoj razini te definira kriterije za odabir projekata. 
 
Radi se o dokumentu kojeg je potrebno redovito ažurirati, u skladu sa smjernicama u ključnim strateškim dokumentima - Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije, Nacionalnoj inovacijskoj strategiji i Strategiji pametne specijalizacije.
 
Pozivaju se svi zainteresirani dionici da dostave svoje primjedbe na tekst Nacrta Plana. To se u prvom redu odnosi na konkretne prijedloge vezano za opise pojedinih nacionalnih prioriteta. Javna rasprava otvorena je od 19. prosinca 2013. do 21. siječnja 2014. godine.
 
Cilj javne rasprave je prikupiti primjedbe zainteresirane javnosti o predloženom dokumentu. Nacrtom Plana razvoja znanstvenoistraživačke infrastrukture u Republici Hrvatskoj obuhvaćeni su prilozi dijela stručnjaka, stoga ovim putem želimo osigurati što potpuniju sliku značajnih znanstvenoistraživačkih infrastrukturnih projekata u raznim područjima znanosti.
 
Komentari i prijedlozi se mogu dostaviti putem obrasca sudjelovanja u savjetovanju kojeg možete preuzeti na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te uputiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk