''Besplatna edukacija poduzetnika'', Novi list, 22. 1. 2014.

STEP RI
CIKLUS PREDAVANJA TIJEKOM IDUĆA TRI MJESECA


Besplatna edukacija poduzetnika


Prvi seminar bit će održan 29. i 30. siječnja na temu »Kako osmisliti i napisati EU projekt«, a slijede: »Sam svoj dizajner«, »Strategija na A4«, »eMarketing« te u ožujku dvodnevna radionica »Inovacija poslovnih modela«
 
 
Jana Blažević Marčelja i Boris Golob držat će radionice u ožujku * Foto: D. ŠKOMRLJRIJEKA » Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci – Step Ri, će u sklopu projekta »Poduzetnički impuls 2013« besplatno educirati poduzetnike, i to ciklusom predavanja tijekom iduća tri mjeseca. Prvi seminar bit će održan 29. i 30. siječnja na temu »Kako osmisliti i napisati EU projekt«, a poziv za prijavu na seminar bit će objavljen sutra, 22. siječnja na stranicama Znanstveno-tehnologijskog parka www.step.uniri.hr. Spomenutu dvodnevnu edukaciju vodit će Nataša Jakominić Marot, voditeljica Centra za EU projekte Sveučilišta u Rijeci, i Ivana Klarin, stručna savjetnica u Centru za EU projekte.
    Step Ri će nastaviti s edukacijskim ciklusom u veljači sa seminarima: »Sam svoj dizajner«, »Strategija na A4« i »eMarketing«.
    U ožujku je predviđena dvodnevna radionica »Inovacija poslovnih modela«, koju će držati Boris Golob, direktor Znanstveno-tehnologijskog parka i certificirani trener za poslovne modele, a potom će uslijediti seminar »Određivanje cijena novih proizvoda«, koji će održati Jana Blažević Marčelja, certificirani stručnjak za cijene.
    Besplatna predavanja financirana su od strane Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa Poduzetnički impuls 2013.
    Step Ri je kroz rad edukacijskog centra, organizaciju raznih informativnih događanja i potpornih programa te savjetovanjem malih i srednjih poduzeća prepoznao specifične kompetencije koje su potrebne poduzetnicima i onima koji to žele postati te je na temelju toga definiran program rada edukacijskog centra za prvo tromjesečje 2014. godine. (B. S.)

 

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk