Predavanje Brune Juričića
Srijeda, 29.01.2014.

srijeda, 29. siječnja 2014.
Studentski kulturni centar, pod programom “Let’s talk about” u organizaciji Kvadarta, nakon dva uspješna predavanja dr. Juliana Henriquesa i Chrisa Torcha, dovodi trećeg predavača. Arhitekt Bruno Juričić bavi se urbanim strategijama. Umjesto narativa o formi kao utisnutoj u materiju, materiju će prikazati kao aktivnog agenta u vlastitom formiranju. Predavanje s temom ''Loose objects'' bit će održano u četvrtak, 6. veljače 2014. s početkom u 12 sati u prostoriji 207 Filozofskog fakulteta na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.
Bruno Juričić, arhitekt i konzervator, magistrirao je na području urbanih strategija na University of Applied Arts u Beču. Trenutno je na doktorskom studiju arhitekture na University of California u Los Angelesu. Njegovo istraživanje je naslovljeno ''The Unbound Architecture: Was Everything Architecture?''. Godine 20110. osnovao je privatni institut za arhitekturu u Hrvatskoj nazvan MLAUS(Mediterranean Laboratory for Architecture and Urban Strategies). Misija MLAUS-a je proizvesti istraživanja i razvojni rad u području arhitekture i urbanog planiranja te promoviranja ekonomske aktivnosti povezujući javnost i privatni sektor. Strateška važnost projekta prepoznata je od Ministarstva kulture koje ga je pozvalo na razgovor o budućnosti regionalnog i urbanog razvoja na EU Committee for Regional Development u Briselu 2011. godine. Iste godine kao izvršni direktor MLAUS instituta, Juričić započinje seriju internacionalnih ljetnih simpozija nazvanih ''Proto/e/co/logics''.


alt
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk