Održana 61. sjednica Senata
Utorak, 18.02.2014.

 

utorak, 18. veljače 2014.

Članovi Senata Sveučilišta u Rijeci danas su održali 61. sjednicu s koje su zbog nadopune skinute 9. i 13. točka dnevnog reda (vidi u privitku), a 11., koja uključuje javnu raspravu, odgođena je zbog razmatranja primjedbi pristiglih jučer, kada je i okončana javna rasprava. Uz ostale, uglavnom rutinske točke, Senat je u više zvanje potvrdio: prof. dr. sc. Ladu Badurinu (trajno) i prof. dr. sc. Dražena Domijana (5 godina) s Filozofskog fakulteta. Prof. dr. sc. Mile Pavlić  s Odjela za informatiku potvrđen je u trajno zvanje redovitog profesora.

Tematskoj točki ''Struktura radnih mjesta i plan napredovanja po sastavnicama'' bit će posvećena i izvanredna sjednica koja će se održati u ožujku. Naime, radi se o zahtjevnoj proceduri odobravanja zapošljavanja na radna mjesta na Sveučilištu, što ujedno pretpostavlja i daljnji razvoj sveučilišta, visokoga obrazovanja i znanstvenoga istraživanja.

 

 

D N E V N I   R E D 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk