Info-dan Obzor 2020
Četvrtak, 20.02.2014.

četvrtak, 20. veljače 2014.
U suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU i nacionalnim kontakt-osobama, Centar za projekte EU Sveučilišta u Rijeci organizira info-dan o Okvirnom programu Europske unije za istraživanje i inovacije Obzor 2020. Info-dan će biti održan 24. veljače 2014. u Znanstveno-tehnologijskom parku na Kampusu Sveučilišta u Rijeci s početkom u 10 sati.
Info-dan sastojat će se od predstavljanja općeg dijela okvirnog programa te od paralelnih predavanja o pojedinim područjima (raspored info-dana).
Uvodno će biti predstavljene horizontalne aktivnosti Obzora 2020: Znanost u i za društvo i Širenje izvrsnosti i sudjelovanja te uvodne prezentacije o samom Okvirnom programu i novostima financijskih i pravnih aspekata Obzora 2020. 
 
Područja i aktivnosti koja će predstaviti nacionalne kontakt-osobe iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije su sljedeća: Uključiva, inovativna i promišljena društva, ''Marie Sklodowska Curie'' akcije, Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života, Informacijske i komunikacijske tehnologije, Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, Istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija, Zajednički istraživački centar, Pametan, zeleni i integrirani promet te Sigurna, čista i učinkovita energija
 
Sudjelovanje je potrebno prijaviti do 21. veljače 2014. do 12 sati putem poveznice.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk