Program Erasmus: informativni dan
Srijeda, 05.03.2014.

srijeda, 5. ožujka 2014.
U organizaciji Službe za međunarodnu suradnju danas je na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održan informativni dan za strane studente, koji su u okviru programa Erasmus došli na studijski boravak na riječko Sveučilište. Djelatnici Službe i prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija zaželjeli su im uspješan i zabavan boravak u Hrvatskoj. U ljetnom semestru 2013./14. ak. god. na 6 će riječkih fakulteta studijski boravak ostvariti 27 novih studentica i studenata, dok će njih 14 od ukupno 54 iz zimskog semestra produžiti svoj boravak i u ljetnom semestru. Nakon službenog dijela, studenti su se u pratnji kolega iz podružnice Erasmus Student Network Rijeka, uputili u razgledavanje Rijeke i Opatije u turističkom double-decker autobusu.


alt

 
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u ljetnom semestru 2013./14. studirat će osam studenata (sa Nürtingen Geislingen University, Njemačka, University of Udine, Italija, Glasgow Caledonian University, Velika Britanija, Università degli Studi di Napoli „Parthenope“, Italija, te Novia University of Applied Sciences, Finska).
 
Na Ekonomskom će fakultetu studijski boravak ostvariti sedam studenata (sa University of Economics in Bratislava, Slovačka, University of Udine, Italija, Cracow University of Economics, Poljska te University of Economics in Katowice, Poljska).
 
Filozofski fakultet ugostit će osam studenata (sa University of Wroclaw, Poljska, University of Nottingham, Velika Britanija, University of Ljubljana, Slovenija te Cardinal Stefan Wyszyński University in Warsaw, Poljska).
 
Na Pravnom fakultetu studirat će jedan student sa Masaryk University Brno, Češka.
 
Tehnički fakultet ugostit će jednog  studenta sa EPF Graduate School of Engineering, Francuska.
 
Na Pomorskom će fakultetu studijski boravak ostvariti dvoje studenata sa Maritime University of Szczecin, Poljska.


alt
 
 

 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk