Radionice izrade mobilne aplikacije
Srijeda, 12.03.2014.
 

srijeda, 12. ožujka 2014.
Centar tehničke kulture Rijeka organizira intenzivne vikend-radionice izrade višejezične mobilne aplikacije koja će služiti kao vodič za mlade po gradu Rijeci. Ova inicijativa mladih nazvana je po-RI-look digital edition, a polaznici će raditi u tri tima: kreativnom, programerskom i pravnom. Prijaviti se mogu osobe u dobi od 15 do 30 godina, najkasnije do 18. ožujka. Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz program Mladi na djelu pa polaznici mogu zatražiti Youthpass potvrdu.

Tri će tima zajednički odlučiti o sadržaju mobilne aplikacije, a potom će svaki tim krenuti na svoj dio posla. Kreativni tim će ideje pretvoriti u tekst na engleskom i talijanskom jeziku i bit će zadužen za izradu vizualnog identiteta i promociju aplikacije. Pravni tim bavit će se autorskim pravima i intelektualnim vlasništvom vezanim za mobilne aplikacije,a programerski će tim programirati mobilnu aplikaciju. Prijavljeni mogu imati interes za radom u jednom ili više timova. Stoga, ako znate programirati, dobro se služite engleskim/talijanskim jezikom, zanima vas izrada vizualnog identiteta, PR i marketing, autorska prava - prijavite se
OVDJE.
Više informacija o inicijativi mladih ''po-RI-look digital edition'', kao i o volontiranju u Centru tehničke kulture Rijeka možete saznati na stranici CTK Rijeka ili na broj telefona: 051 320 281.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk