Objava 4 natječaja za stipendiranje studenata Sveučilišta u Rijeci
Sveučilište u Rijeci objavljuje četiri natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima  preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci za 2013./2014.ak.g. 

Stipendije će se financirati iz sredstava Programskih ugovora. Mjesečni iznos stipendije je 1.000,00 kn, a isplaćuje se u razdoblju od 10 mjeseci, od listopada 2013. do srpnja 2014.g. za tri natječaja (Stipendije za diplomski studij, Stipendije za podzastupljene i Stipendije za strance), a za četvrti natječaj (Stipendije za STEM ) jednokratno će se isplaćivati  troškovi participacija.

Online prijave na natječaje za stipendije, upotpunjenu kompletnom dokumentacijom studenti su obvezni izvršiti najkasnije do četvrtka, 17. travnja 2014. godine do 23.59 sati. Preporučujemo studentima da ne ispunjavaju online prijavu zadnji dan zbog mogućih problema s Internet vezom.


Natječaji se objavljuju za:
 

1. Stipendije za diplomski studij


Tekst Natječaja 
Obrazac B 

Obrazac izjave studenta 

2. Stipendije za STEM
Pravo prijave na natječaj za STEM stipendije imaju isključivo oni studenti koji su pri upisu u 2013./2014. akademsku godinu uplatili određeni iznos participacije.
Pravo prijave nemaju studenti koji su u 2012./2013. akademskoj godini stekli 60 ECTS-a te nisu platili participaciju.

Tekst Natječaja
Obrazac B
Obrazac izjave studenata

3. Stipendije za podzastupljene

Tekst Natječaja
Obrazac B
Obrazac izjave studenata

4. Stipendije za strance

Tekst Natječaja
Obrazac B
Obrazac izjave studenta

Student se može prijaviti na jedan od ponuđenih natječaja.

Pristupite SharePoint portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi na natječaj klikom na poveznicu PRIJAVA te upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustav ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Daljnje upute za popunjavanje prijavnog obrasca nalaze se na SharePoint portalu.
Preporučujemo studentima da prilikom prijave koriste isključivo Internet Explorer preglednik. 

Za sve tehničke poteškoće pri prijavi za stipendije, molimo da se obratite e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Za eventualna dodatna pitanja u vezi natječaja, molimo da se obratite e-mailom na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


Obavijesti 
Studenti Sveučilišta u Rijeci koji se žele prijaviti na natječaj, a nemaju UNIRI račun elektroničke pošte, isti mogu dobiti u informatičkoj službi matične institucije
. Molimo studente da u slučaju problema s prijavom na SharePoint portal kontaktiraju Sveučilišni informatički centar  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
Svi studenti koji se prijavljuju na Natječaj za podzastupljene, a spadaju pod kategoriju B, osim potvrde o radnom stažu roditelja (HZMO) moraju priložiti i presliku radne knjižice roditelja.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk