Predstavljen UNISPORTmag
Utorak, 01.04.2014.

utorak, 1. travnja 2014.


alt


 
Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održana je promocija petoga broja časopisa UNISPORTmag, riječkih sportskih sveučilišnih novina, koje godišnje izdaje Riječki športski sveučilišni savez. U sklopu promocije časopisa, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija dodijelila je odličja najboljoj studentici sportašici, najboljem studentu sportašu, odličje za poseban doprinos sportu i odličje za najuspješniju ustanovu UNISPORT lige u 2012./2013. ak. godini. Prisutnima su se također obratili Ivana Aničić, urednica časopisa UNISPORTmag i Haris Pavletić, predsjednik Riječkog športskog sveučilišnog saveza.
 
alt


Mia Radaković (EFRI) dobila je odličje kao najbolja studentica sportašica. Miren Zaverski (MEDRI) odlikovan je kao najbolji student sportaš, a Danijel Knežević, bivši predsjednik SOSS-a i bivši student MEDRI dobio je odličje za poseban doprinos sportu. Najuspješnijom visokoškolskom ustanovom UNISPORT lige 2012. / 2013. proglašen je Medicinski fakultet u Rijeci.

alt


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk