Održana 64. sjednica Senata
Utorak, 15.04.2014.

utorak, 15. travnja 2014.
Današnja, 64. redovita sjednica Senata Sveučilišta u Rijeci, koja je održana u prostorijama Tehničkog fakulteta u Rijeci, bila je dobrim dijelom posvećena dvama strategijama: Strategiji 2007. – 2013. i novoj Strategiji 2014. – 2020. Na ovoj je sjednici nova Strategija Sveučilišta i usvojena, a njezini su ciljevi u prvome redu: jačanje istraživačkog sveučilišta, jačanje uloge Sveučilišta u zajednici, i inzistiranje na cjeloživotnom obrazovanju.
Sukladno dnevnome redu, podnijeta su izvješća o radu sveučilišnih trgovačkih društava, centara i službi, kao i izvješća tzv. Projekata 3% te su ista uvjetno usvojena, uz sitne korekcije, koje će biti napravljene do idućeg zasjedanja Senata.
Redovito izvješće podnijeli su i predstavnici studenata, koji su ovu prigodu iskoristili za najavu Student Day Festivala. Također su apelirali na dekane fakulteta da izdvoje 15-ak minuta od nastave, kako bi potakli studente na što veću izlaznost na studentskim izborima.

 
 
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk