Program za učenje engleskog jezika za Rome (RELP)

Centralno-europsko Sveučilište (CEU)  i Otvoreno društvo-Romske inicijative za zadovoljstvom objavljuju mogućnost stipendiranja intenzivnog tečaja engleskog jezika na CEU u Budimpešti, Mađarskoj, u trajanju od 8 i pol mjeseci za akademsku godinu 2014./2015. godine.

Program će trajati od sredine listopada 2014. do lipnja 2015. godine.

Romski program za učenje engleskog jezika ima za cilj unaprijediti osobni i akademski razvoj mladih Roma diplomaca iz središnje i istočne Europe. Cilj tečaja je poboljšanje znanja engleskog jezika kandidata u svrhu uspješnog prijavljivanja za stažiranje u Europskoj komisiji za mlade obrazovane Rome, priključivanju pristupnom programu za Rome (Roma Access Program) na CEU i druge mogućnosti stažiranja, karijere i obrazovanja. Takođe, RELP ima svrhu izgradnje potencijala mladih lidera Roma po pitanju vještina, znanja, ponosa i posvećenosti za poboljšanje uvjeta u romskim zajednicama.

Stipendija obuhvaća školarinu, smještaj, zdravstveno osiguranje, putne troškove i mjesečnu stipendiju za studente.

Više o stipendiji možete saznati ovdje, dok prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.

Prijave za Program:

Molimo da pošaljete svoj prijavni materijal putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

poštom na: CEU, Roma Access Programs, Nador u. 9
H-1051,Budapest , Hungary

Općenita pitanja:

Molimo kontaktirajte nas za daljnje informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili posjetite portal: www.rap.ceu.hu
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk