''Predstavljen peti broj časopisa Unisport Mag'', Novi list, 1. 4. 2014.
 

SVEUČILIŠNI SPORT 
FEŠTA U KAMPUSU NA TRSATU


Predstavljen peti broj časopisa Unisport Mag


 
Proglašeni su i najbolji pojedinci i ekipe Unisport lige: Mia Radaković s Ekonomskog, te Miran Zaverski s Medicinskog fakulteta koji je i najuspješnija visokoškolska ustanova
 
 
Danijel Knežević, Mia Radakovič, Mirav Zaverski i Haris Pavletić  * Foto: D. ŠKOMRLJRIJEKA » Jubilarni, peti broj studentskog sportskog časopisa »Unisport Mag«, prvog i još uvijek jedinog takve tematike na području Republike Hrvatske, predstavio je jučer u Kampusu na Trsatu njegov izdavač Riječki športski sveučilišni savez (RŠSS). Tako su mladi novinari, istinski sportski zaljubljenici, u nikad bogatijem dvobroju »Unisport Maga« studentima donijeli sve o Europskim sveučilišnim igrama 2016. godine koje će se održati u Rijeci i Zagrebu, a koje su na osobit način, uz glavnu urednicu Ivanu Aničić, istaknuli prof. dr. sc. Snježana Prijić – Samaržija, prorektorica Sveučilišta u Rijeci, te Haris Pavletić, predsjednik Riječkog športskog sveučilišnog saveza. Novi broj časopisa donosi informacije i o brojnim drugim državnim i međunarodnim projektima koje je RŠSS organizirao ili sudjelovao u posljednje dvije akademske godine.
    Uz promociju novog »Unisport Maga«, koji izlazi jednom godišnje, svečano su dodjeljena odličja pobjedničkim ekipama Unisport lige, sustava od 16 natjecanja studenata Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci koje se održava tijekom akademske godine. Najuspješnija sportašica je Mia Radaković s Ekonomskog fakulteta, koja je već četvrtu godinu zaredom osvojila zlato na natjecanju Unisport lige u stolnom tenisu. Najuspješniji sportaš je Miren Zaverski s Medicinskog fakulteta, koji je prošle akademske godine osvojio brojna odličja iz tenisa, squasha i badmintona, dok je najuspješnija visokoškolska ustanova Medicinski fakultet. Pohvalu za poseban doprinos sportu dobio je Danijel Knežević, bivši predsjednik SOSS-a i bivši student Medicinskog fakulteta.

S. PUCIĆ

 

 


 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk