''Budući studenti ušli u tajne tehničkih znanosti'', Novi list, 16. 4. 2014.

TEHNIČKI FAKULTET
  DAN OTVORENIH VRATA


Budući studenti ušli u tajne tehničkih znanosti
 
 
Laboratorijima fakulteta prošlo stotinjak učenika  * Foto: R. BRMALJRIJEKA » Laboratoriji Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci jučer su prvi put otvorili svoja vrata za buduće studente iz Primorsko-goranske i Istarske županije. Pojašnjavajući kako je Dan otvorenih vrata Tehničkog fakulteta organiziran za učenike trećih razreda srednjih škola koji će naredne godine birati ustanovu na kojoj će nastaviti svoje školovanje, pomoćnik dekana prof. dr. Lado Kranjčević istaknuo je da je cilj manifestacije koja je okupila stotinjak učenika iz tehničkih škola i gimnazija dviju županija upoznati buduće studente s nastavom na fakultetu.
    – Do sada smo obilazili škole i predstavljali fakultet, a ove godine odlučili smo učenike dovesti na fakultet i upoznati ih s našim laboratorijima, nastavom te im pružiti mogućnost da istraže vlastite interese za tehničke znanosti, kazao je prof. dr. Kranjčević.
    Uz razgledavanje fakulteta srednjoškolci su jučer imali mogućnost i aktivnog sudjelovanja na nastavi.
(I. Š. K.)

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk