''Edukacijom do zaposlenja'', Novi list, 19. 5. 2014.
 
PROJEKT FILOZOFSKI FAKULTET


Edukacijom do zaposlenja
 
 
 
RIJEKA » »Edukacijom do zaposlenja« naziv je edukativnog projekta kojeg u subotu 24. svibnja s početkom u 12 sati u prostorijama riječkog Filozofskog fakulteta organizira Junior Chamber International (JCI) Rijeka s ciljem proaktivnog osposobljavanja mladih i obrazovanih osoba za pronalazak posla. Uz podršku Grada Rijeke, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci, Grand hotela Adriatic, tvrtke Rimac Automobili te svih riječkih studentskih udruga, očekuje se odaziv više stotina mladih studenata.
    Projekt se sastoji od tri predavanja: o pisanju životopisa u EU i SAD-u pod vodstvom prof. Marine Boka Lovrić, osnivačice ustanove za obrazovanje odraslih »Spiritus Movens Rijeka«, a o uspješnoj komunikaciji na razgovoru za posao govorit će Ines Bokan, jedna od vodećih stručnjaka za regrutaciju u RH.
    Na kraju će predsjednik uprave Grand Hotel Adriatic Milan Mirjanič iz perspektive poslodavca ukazati što se očekuje od mladih ljudi na tržištu rada, odnosno kako se izdvojiti iz mase i zainteresirati poslodavca, dok će Matija Gracin, jedan od glavnih inženjera u tvrtki Rimac Automobili, upoznati nazočne kako postati dio tima Rimac te predstaviti najbrži električni automobil na svijetu »Rimac Concept One« i električne bicikle Greyp Bikes.
    Sudionici će nakon projekta moći poslati svoje životopise direktoru »Adriatica« Milanu Mirjaniču, te će najbolji kandidati imati priliku doći na razgovor za posao i zaposliti se u ovom hotelu. (S. P.) 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk