Koncert na Korzu Rijeka pomaže
Ponedjeljak, 26.05.2014.

ponedjeljak, 26. svibnja 2014.
 
Humanitarni koncert Hrvatska pomaže – Rijeka pomaže bit će održan večeras, 26. svibnja istovremeno u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Koncert za pomoć stradalima u poplavama organiziraju Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija uz veliku pomoć gradova: Zagreba, Splita i Rijeke te Hrvatskog društva skladatelja. Program na riječkome Korzu, koji je trebao započeti u 20 sati, počet će u 19 sati zbog povećanog broja izvođača.
 
Organizaciju u Rijeci zajednički nose Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija te HRT Centar Rijeka i HGU PGŽ Rijeka pod nazivom: Hrvatska pomaže - Rijeka pomaže. Izravni prijenos koncerata sa lokacija Zagreb i Split bit će na prvome programu Hrvatske radiotelevizije s uključivanjima iz Rijeke. Cjelokupni riječki koncert moći će se poslušati izravno na valovima Radija Rijeke.
 
 
Na Korzu nastupaju:

Urban&4, Let 3, Gustafi, Atomsko sklonište, The Penny Black Remedy – London/UK, En Face, Belfast Food, Putokazi, Morso, Krešo i Kisele kiše, Blagdan bend, Grupa Gerilla (ex Grad), Riverpool, Šajeta & The Shaiones, Alen Polić i Kanjinke, Duško Jeličić & Bonaca, Koktelsi, Fiesta, Keops, Nikita i PleterRi.

Cilj koncerta poziv je i poticaj svim ljudima dobre volje da se i nadalje uključuju u humanitarne aktivnosti vezene za pomoć stanovnicima poplavljenih područja i to prije svega osobnim doprinosom! To je ujedno i snažna poruka svim stradalima da nisu sami u svojoj nevolji te da imaju strpljenja i nade u bolje sutra.

Kako pomoći? 
 
-       pozivima na već poznati donatorski telefon  060 90 11 i račun Crvenog križa.
ZOVITE – Rijeka pomaže!  poruka je i ovog humanitarnog koncerta.
-       Broj žiro računa na koji se uplaćuje pomoć - IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08
Prilikom uplate iz inozemstvakoristi seračun otvoren u Privrednoj banci Zagreb - SWIFT: PBZGHR2X
-       Podrške i prijedlozi prikupljaju se i putem društvenih mreža –  na internetu, Facebooku i Twitteru uz  #hrvatskapomaze te na YouTubeu: #rijekapomaze


Svog su se honorara, uz izvođače i organizatore, u korist stradalih u poplavama, odrekli svi sudionici koncerta: G.I.S. Matulji (ozvučenje i rasvjeta), Securitas (osiguranje), ZAMP (autorska prava), Cyclorama (scenska konstrukcija), vatrogasci Javne postrojbe Rijeka, Zavod za hitnu medicinu PGŽ-a, Jamnica d.d., Tapes Rijeka,  Zagrebačka pivovara d.d.,
Dezinsekcija Rijeka, Ghia Staff, a uz svesrdnu potporu i aktivnosti brojnih volontera, studenta riječkoga sveučilišta te HNK Rijeka.

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk