Festival filma i videa STIFF
Utorak, 27.05.2014.

utorak, 27. svibnja 2014.

U organizaciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci od srijede do petka, 28. do 30. svibnja 2014. u Art kinu Croatia i u Galeriji SKC-a u Palachu bit će održan Međunarodni studentski festival filma i videa STIFF. Riječ je o prvom hrvatskom filmskom festivalu koji prikazuje isključivo studentske filmske i videoradove, od kojih će najuspješnije proglasiti žiri festivala. 

Za vrijeme trajanja STIFF-a riječka će publika moći vidjeti najbolje kratkometražne produkcije mladih filmaša iz čak 24 zemlje sa svih kontinenata. Bit će prikazani filmovi iz: Španjolske, Velike Britanije, Brazila, Rusije, Singapura, Portorika, Tunisa, Irana, Estonije, Hong Konga, SAD-a, Kosova…

Glavni natjecateljski program prikazat će 44 odabrana filma u Art kinu Croatia, dok će se popratni program projekcije eksperimentalnih filmova odvijati u prostorima Galerije SKC-a u Palachu.
 
Festival se otvara 28. svibnja u 18 sati, a u 22 sata slijedi ''filmski'' after party na brodu Marina.
 
Više informacija možete pronaći na:
 
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk