Tečaj: Uvod u talijansko pravo
Ponedjeljak, 02.06.2014.

ponedjeljak, 6. lipnja 2014.

Ovoga tjedna na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održava se tečaj Uvod u proučavanje talijanskog prava, koji će, uz dr. sc. Sandru Winkler s Pravnog fakultetau Rijeci, voditi prof. dr. sc. Adriano Giovannelli sa Sveučilišta u Genovi. Cilj je ovog stručnog studentskog tečaja studentima predstaviti osnove talijanskog prava, uvesti ih u talijansku pravnu terminologiju i predstaviti pravnu baštinu talijanskog prava i pravnog sustava.
Prof. Giovannelli priznati je stručnjak iz područja ustavnog i europskog prava te je stručan za brojna aktualna pitanja (europski izbori, pitanje eura, zajedničke politike EU), a vrijedna su i njegova iskustva kao prorektora Sveučilišta u Genovi i kao eksperta u zemljama Latinske Amerike… Suradnja Pravnog fakulteta u Rijeci s prof. Giovannellijem postoji od ranije, u okviru programa TEMPUS kojeg je vodila prof. Tomljenović i ranije prof. Pavišić.

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk