''Najveća studentska zabava u regiji'', Novi list, 31. 5. 2014.

DELTA
POČEO STUDENT DAY FESTIVAL 2014.


Najveća studentska zabava u regiji

 
 
 
Ključ grada u rukama studenata  * Foto: V. KARUZARIJEKA » Najveća studentska zabava u regiji – Student Day Festival 2014. - sinoć je doživjela jubilarno peto izdanje, koje je bogatim glazbenim programom u prostoru zgrade Exportdrva i ispred nje okupilo mnogobrojne studente i one koji se osjećaju mladima, dovoljno da uživaju u dvodnevnoj kulturno-sportsko-glazbenoj poslastici, u režiji 30 izvođača, a koju im je pripremio Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji s udrugom RiKUP.
    Program su žestokim nastupima na glavnoj pozornici otvorile nove nade Ri Rocka – bendovi Cut The Cord, Anger, Lost Lucid, Longhare, Mortal Divinity i Drunken Monkeys, a potom su se izredali Morso, Postolar tripper, Darko Rundek, S.A.R.S. i australsko-britanski DJ set Pendulum&Verse, dok su na WareHouse stageu do ranih jutarnjih sati vladali Jan Becele & Danny Bwoy, Filip Motovunski, Sven Nalis i We Are Not Afraid. Cilj ove već nadaleko prepoznatljive manifestacije je pokazati koliko Rijeka ima studenata i koliko su bitni za njenu budućnost. (S. P.)

  
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk