Honoris Causa rektoru Lučinu
Četvrtak, 05.06.2014.

četvrtak, 5. lipnja 2014.
Temeljem izvrsne suradnje dviju visokoobrazovnih institucija, rektoru Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Peri Lučinu uručen je Honoris Causa – počasni doktorat Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta DIU Libertasa. U sklopu obilježavanja pete obljetnice DIU Libertasa, na svečanoj proslavi Dana Sveučilišta, koja je održana u Gradskom kazalištu Marina Držića u Dubrovniku,  počasni je doktorat prof. dr. sc. Peri Lučinu uručio rektor DIU Libertasa prof. dr. sc. Asim Kurjak.


alt


Donosimo tekst Odluke Senata DIU Libertasa sa sjednice održane 8. travnja 2014.:
Dubrovačko međunarodno sveučilište Libertas u svojem je kratkom postojanju sa Sveučilištem u Rijeci ostvarilo je izvrsnu suradnju na više područja. Ta je suradnja rezultirala pokretanjem zajedničkih studija s Medicinskim i Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci. Najzaslužniji za tu suradnju upravo je rektor prof. dr. sc. Pero Lučin, koji je u DIU Libertas prepoznao potencijal te bez ikakve zadrške podržao i razvio našu suradnju, koje jedinstveno na ovim područjima. Sve navedeno dovoljan je razlog da je Senat donio jednoglasnu odluku da se počasni doktorat u 2014. godini dodijeli upravo njemu.alt
 

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk