antiSTIGMA: Stani uz mene!
Srijeda, 11.06.2014.

srijeda, 11. lipnja 2014.
U okviru antiStigma tjedna i kampanje za destigmatizaciju duševnih bolesti Stani uz mene,  studentice i studenti riječkog sveučilišta svojim su se potpisima simbolički obvezali ne stigmatizirati osobe koje boluju od duševnih bolesti. Podršku kampanji svojim potpisom dala je i prorektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Neveka Ožanić.


alt


Pozivamo cjelokupnu riječku akademsku zajednicu da nam se pridruži na ostatku programa tijekom tjedna (u nastavku) i time da svoj doprinos smanjenju stigme mentalnih bolesti. Pozivamo i cjelokupnu širu javnost, sve zainteresirane građane, da nam se pridruže u ovoj kampanji u daju svoj doprinos destigmatizaciji osoba koje boluju od duševnih bolesti, kao i poboljšanju njihova standarda liječenja i kvalitete života.

Sve dodatne informacije o kampanji i aktivnostima, možete pratiti na adresi:
www.facebook.com/stani.uz.mene, a za sve ostale upite, prijedloge ili informacije slobodni se obratiti se na Igoru Salopeku, koordinatoru kampanje na e-adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk