Studentu Borisu Ercegu nagradni boravak u Norveškoj
Zdenka Vranić, Boris Erceg i Sanja BarićRIJEKA Student druge godine preddiplomskog sveučilišnog studija brodogradnje Tehničkog fakulteta Boris Erceg pobjednik je zajedničkog natječaja Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Lions cluba Rijeka koji je proveden s ciljem odabira studenta koji će sudjelovati u međunarodnoj razmjeni u Norvešku. Pojašnjavajući kako je na natječaj pristiglo dvadesetak prijava ravnateljica Zaklade doc. dr. Sanja Barić istaknula je kako su sve prijave bile impresivne, a Boris se istaknuo svojom predanošću školovanju te sudjelovanjem u raznim izvannastavnim aktivnostima, postignućima i motiviranošću za program razmjene. U programu razmjene ukupno će sudjelovati 28 studenata i srednjoškolaca iz cijele Europe, SAD-a i Japana, koji će prema najavama predsjednice Lions cluba Zdenke Vranić biti smješteni u Lions obiteljima i sportskom kampu u vremenu od 10. do 31. srpnja.
    – Svake godine Lion Clubs International omogućuje mladim ljudima život u stranim zemljama, a u sklopu razmjene istovremeno će u Rijeci boraviti jedna Norvežanka, koja će dio svog boravka provesti i u Splitu te Zadru, najavila je Vranić.
    Navodeći kako je dobivena nagrada priznanje za dosadašnji rad Boris najavljuje kako će mu to ujedno biti poticaj za budući još bolji rad. (I.Š.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk