ESF: Istraživačke stipendije za profesionalni razvoj mladih istraživača i poslijedoktoranada
Objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru natječaja Istraživačke stipendije za profesionalni razvoj mladih istraživača i poslijedoktoranada koji se provodi u okviru Prioriteta 3. Unaprjeđenje ljudskog kapitala u obrazovanju, istraživanju i razvoju Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. - 2013.
 
U skladu s ciljevima Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“, mjera 3.2 Razvoj ljudskih potencijala u istraživanju i razvoju, je usmjerena prema povećanju  broja istraživača kojima je pružena potpora u profesionalnom razvoju kako bi se osigurali preduvjeti za znanstvenu izvrsnost, međunarodnu vidljivost istraživanja te njihovu društvenu i gospodarsku relevantnost.

Opći cilj Poziva je profesionalni razvoj mladih istraživača i poslijedoktoranada u kontekstu znanstvene izvrsnosti te jačanje njihovih kompetencija u području istraživanja i razvoja.
Specifični ciljevi Poziva su:
1) pružanje potpore mladim istraživačima i poslijedoktorandima u ostvarenju konkurentnog znanstvenog istraživanja provođenjem temeljnih, primijenjenih i razvojnih istraživanja;
2) jačanje istraživačkih i poduzetničkih kompetencija mladih istraživača i poslijedoktoranada te stvaranje preduvjeta za njihovo uključivanje u Europski istraživački prostor kroz mobilnost te intenzivnim aktivnostima.

Rok za prijavu je 20. listopada 2014. godine do 16.00 sati.

Informativne radionice za potencijalne prijavitelje će se održavati najkasnije 21 dan prije roka za dostavu prijava. Informacije o točnom datumu i mjestu održavanja radionica bit će objavljene na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Strukturnih i investicijskih fondova.

Pitanja vezana uz Poziv mogu biti poslana elektroničkom poštom najkasnije 14 kalendarskih dana prije isteka roka na dostavu prijava (6. listopada 2014.) na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Pod predmet elektroničke pošte obvezno je navesti broj i naziv Poziva na dodjelu projektnih prijedloga. Odgovori će biti objavljeni najkasnije do 7 kalendarskih dana prije roka za dostavu prijava na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Strukturnih i investicijskih fondova.

Dokumentacija natječaja može se preuzeti na mrežnim stranicama Strukturnih i investicijskih fondova.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk