Građani biraju nasljednika Zagija
Srijeda, 17.09.2014.

srijeda, 17. rujna 2014.
Organizacijski odbori Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016. otvorio je natječaj za odabir maskote Igara, koji je otvoren do 1. studenog 2014. Novoizabarana će maskota biti nasljednik Zagija – napoznatije vjeverice sa zagrebačke Univerzijade održane 1987. Europske sveučilišne igre bit će održane pod motom ''Srce vjeruje, um ostvaruje!'' Po zatvaranju natječaja stručni će žiri izabrati tri najbolja rada, koji će biti financijski nagrađeni. Potom će građani glasovanjem na mrežnim stranicama Igara odabrati pobjednika. Osim ostavljanja osobnog traga u povijesti, autor nove maskote bit će nagrađen i novčanim iznosom od 10.000 kuna.


Europske sveučilišne igre (EUG) bit će održane 2016. godine u Zagrebu i Rijeci, a okupit će preko 5000 studenta sa 350 sveučilišta koji će se natjecati u 21 sportu.
Pravila i proces prijave na natječaj, kao i specifikacija svih elemenata koji trebaju biti priloženi uz prijavu definirani su Općim uvjetima koji su dostupni na adresama: www.eug2016.com  i www.studentskisport.com.
Također, osnovni vizualni i verbalni identitet loga Europskih sveučilišnih igara 2016. možete vidjeti na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=8vnNIFjUzgc.

Neven Protić
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk