Produžen rok za prijavu na Natječaj za stipendije iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"
Raspisan je Natječaj za stipendije iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov". Stipendije su namijenjene studentima/studenticama slabijeg imovinskog stanja za pokriće participacije u troškovima studija u 2013./2014. akademskoj godini i kao potpora studentima koji su posebno socijalno/financijski ugroženi. 
 
Prijave na natječaj podnose se isključivo elektroničkim putem (poveznica) zaključno do ponedjeljka, 17. studenog 2014. godine, u 23:59 sati

Tekst Natječaja
Izjava o članovima zajedničkog kućanstva


Online prijava
Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik. Na SharePoint portal (http://spp.uniri.hr) ulazite upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom). 

NOVO! Radi dodjele elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa je povezana s uniri korisničkim imenom) koji je potreban za pristup SP portalu, molimo vas da se obratite kontakt osobi na svojoj sastavnici! (popis)

Upute za popunjavanje online obrasca nalaze se na SharePoint portalu.
Preporučujemo da prijavu izvršite najkasnije dan prije isteka roka zbog mogućih problema s internet vezom.

U slučaju poteškoća s povezivanjem na SharePoint portal, molimo Vas da kontaktirate sa Sveučilišnim informatičkim centrom e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
Za dodatne informacije možete se obratiti e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na tel. br.:051/406-540, 406-546.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk