Radionice o mobilnosti
Petak, 10.10.2014.

petak, 10. listopada 2014.
Kampanja Time to move proširila se cijelom Europom te došla i do Centra tehničke kulture Rijeka koji pod motom Pokreni se! želi zainteresirati što veći broj mladih za mobilnost. Tri informativne radionice bit će održane u ponedjeljak, 13. listopada 2014. u prostorima organizacije (Školjić 6, 1. kat). Na radionicama će mladi moći saznati više informacija o strateškim partnerstvima, učenju izvan Hrvatske i o Europskom portalu za mlade.
Prva radionica će predstaviti Ključnu mjeru 2 programa Erasmus+, točnije Strateška partnerstva koja omogućuju suradnju organizacijama aktivnima u području obrazovanja, osposobljavanja, rada s mladima, ali i tvrtkama, javnim tijelima te organizacijama iz civilnog sektora, kako bi razvile inovativna, primjenljiva rješenja koja pridonose podizanju kvalitete učenja, predavanja, rada s mladima i modernizaciji institucija. Osim informacija o programu, na radionici će se moći saznati kako prijaviti strateško partnerstvo na nekom od budućih rokova (kako naći partnere i ispuniti obrasce) te će biti predstavljen projekt Generation 0101, koji je Centar tehničke kulture Rijeka prijavio na prvom roku i za koji su odobrena financijska sredstva za realizaciju.
Mladi koji su zainteresirani za sudjelovanje na treninzima, seminarima, razmjenama ili su u potrazi za poslovnim mogućnostima izvan Hrvatske više će o svemu moći saznati na informativnoj radionici Učenje izvan granica Hrvatske. Na radionici će biti predstavljeni korisni e-alati i portali.
CTK Rijeka će priču zaključiti predstavljanjem Europskog portala za mlade na kojem se mogu pronaći informacije i mogućnosti za mlade u Europi.
 
Raspored za ponedjeljak, 13. listopada 2014.:
11.00 h     Erasmus+: KA 2 (predstavljanje programa, načina prijave i primjera projekta)
12.30 h     Učenje izvan Hrvatske (mogućnosti za odlazak na treninge, seminare, razmjene…) 
13.30 h     Predstavljanje Europskog portala za mlade
 
Više informacija možete pronaći na Facebook događaju ili na Twitteru CTK Rijeka.
 
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk