Stipendije Fonda A. Abramov

ponedjeljak, 13. listopada 2014.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov". Namijenjene su studenticama i studentima slabijeg imovinskog stanja za pokriće participacije u troškovima studija u 2013./2014. akademskoj godini i kao potpora studenticama i studentima koji su posebno socijalno/financijski ugroženi. Prijave na natječaj podnose se zaključno do ponedjeljka, 17. studenog 2014 u 23.59 sati isključivo elektronički, putem Share Point Portala.

 

Tekst Natječaja
Izjava o članovima zajedničkog kućanstva


Preporučujemo da pri online prijavi koristite preglednik Internet Explorer. Na SharePoint Portal (https://spp.uniri.hr) ulazite upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa je povezana s uniri korisničkim imenom). Upute za popunjavanje online obrasca nalaze se na SharePoint Portalu. Preporučujemo da prijavu izvršite najkasnije dan prije isteka roka zbog mogućih problema s internetskom vezom.

NOVO! Radi dodjele elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa je povezana s uniri korisničkim imenom) koji je potreban za pristup SP portalu, molimo vas da se obratite kontakt osobi na svojoj sastavnici! (popis)

Za dodatne informacije možete se obratiti na e-adresu: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript r  ili telefonom na: 051/406 540 ili  051/406 546.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk