Objavljen natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Fulbright Senior Specialist Programa
Veleposlanstvo SAD-a u Republici Hrvatskoj raspisalo je natječaj za dodjelu stipendije u sklopu Fulbright Senior Specialist programa. Stipendija omogućava kraći boravak američkim znanstvenicima i stručnjacima na hrvatskim visokoškolskim ustanovama.

Na temelju prethodnog dogovora s američkim znanstvenicima, sastavnice Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti na natječaj najkasnije do 14. studenoga 2014. godine.

Američkim znanstvenicima i stručnjacima na hrvatskim visokoškolskim ustanovama,  Američka vlada pokriva troškove prijevoza i dnevnica, dok sastavnice Sveučilišta trebaju snositi troškove njihovoga smještaja, prehrane i prijevoza u Hrvatskoj.

Za informacije o refundaciji spomenutih troškova sastavnice Sveučilišta trebaju se obratiti Agenciji za mobilnost i programe EU (Osoba za kontakt: Jasmina Skočilić- Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; tel: 01 555 6755).
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk