Izložba na Akademiji
Petak, 24.10.2014.

petak, 24. listopada 2014.
Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci poziva zainteresirane na ogled izložbe članova Alumni kluba Akademije. Izložba ''Ne mogu promijeniti snove prvi je puta bila predstavljena publici u Galeriji ''Kortil'' u ožujku i travnju ove godine. Na izložbi sudjeluju: Dora Bebek, Barbara Brnelić, Tihana Gržanić, Sonja Jurman, Dajana Radoš, Snježana Rumora, Gloria Sellan, Sunčana Simichen, Svjetlana Šalić i Mihajlo Uzelac. Izložba ostaje otvorena do 12. studenog 2014., a moguće ju je razgledati u izložbenom prostoru Akademije na prvome katu ispred Dekanata, od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati.
Predstavljanje individualnog likovnog i umjetničkog rada članova Kluba jedna je od ključnih programskih aktivnosti Udruženja, a provodi se od samog osnutka kao kontinuirano organiziranje skupnih i samostalnih izložbi njegovih članova.
Alumni klub Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci prvi se puta javnosti predstavio izložbom ''Ne mogu promijeniti snove'', koja je bila otvorena od 26. ožujka do 10. travnja 2014. Tribinom ''Valorizacija i komercijalizacija autorskog umjetničkog rada'', koja je održana 8. travnja 2014 u sklopu izložbenog programa, otvorena su važna i složena pitanja s kojima se suočavaju mladi umjetnici po završetku studija.
 
 


 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk