Dani otvorenih vrata SVKRI
Petak, 07.11.2014.

 

petak, 7. studenoga 2014.

 

Od ponedjeljka do petka, 10. do 14. studenoga 2014. godine u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka bit će održani Dani otvorenih vrata. U sklopu održavanja Dana otvorenih vrata korisnicima će se tradicionalno opraštati zakasnina za vraćene knjige. Korisnici će na ''INFO SVKRI'' pultu moći saznati sve o Sveučilišnoj knjižnici putem promotivnih materijala, a na info pultu će biti održana i nagradna igra s dnevnim nagradama. Također, održat će se i natječaj za najbolju ''Sveučilišnu'' selfie fotografiju, čiji će pobjednik biti objavljen 14. studenoga 2014. na Facebook stranici Sveučilišne knjižnice Rijeka.

 

Dani otvorenih vrata Sveučilišne knjižnice Rijeka

10. – 14. studenoga. 2014.

 

Bez zakasnine, molim!

Ukoliko niste vratili knjige u za to predviđenom roku, učinite to u ovom tjednu bez plaćanja zakasnine!

 

„Sveučilišna“ SELFIE

Sveučilišna knjižnica Rijeka u sklopu Dana otvorenih vrata organizira nagradni „selfie“[1] natječaj za korisnike. Od 10. do 13. studenoga poziva svoje korisnike i one koji to žele postati da pošalju selfie na temu Sveučilišne knjižnice u Rijeci. Na fotografiji, uz vas mora biti i Knjižnica ili bilo koji njezin prepoznatljivi dio. Poručite nam zbog čega je dobro koristiti knjižnicu – fotografijom! Najoriginalnije selfie uratke objavit ćemo na našoj Facebook stranici, a onaj najbolji bit će nagrađen poklon bonom Sveučilišne knjižnice Rijeka. Pobjednika natječaja objavit ćemo 14. studenoga 2014. godine na Facebook stranici Sveučilišne knjižnice Rijeka.

Fotografiranje dozvoljeno! J

NAGRADA:

Poklon bon u vrijednosti 200 kuna.

Selfie uratke slati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Upoznajte nas...

Tijekom trajanja Dana otvorenih vrata dijelit ćemo naše promotivne materijale na „INFO SVKRI pultu“ u prostoru Kataloga. Zaigrat ćemo i nagradnu igru „Kutija znanja“. Upoznajte našu knjižnicu, odgovorite točno na pitanja i budite jedni od onih koji će osvojiti naše dnevne nagrade!

 [1] ''Selfie'' - riječ za neobičnu i sve učestaliju vrstu fotografija – autoportreta, koje su preplavile društvene mreže. Uredništvo poznatog engleskog Oxfordovog rječnika proglasilo je 19. studenoga selfie za riječ godine. Selfie je fotografija na kojoj je netko fotografirao sebe i najčešće je snimljena mobilnim uređajem ili računalnom kamerom, a potom postavljena na neku od društvenih mreža, navodi se u objašnjenju u Oxfordovom rječniku.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk