Prijave na MSSA do 9. studenoga!
Petak, 07.11.2014.

petak, 7. studenoga 2014.

Prijave na besplatni edukacijski program Microrosft Software Startup Academy (MSSA)  otvorene su do nedjelje, 9. studenoga 2014. Prijava je obvezna za pohađanje edukacija. Polaznici Akademije koji odslušaju najmanje 3 tehnička predavanja i 2 predavanja iz poduzetničkih tema te prijave projekt dobivaju certifikat Microrosft Software Startup Akademije. Prva poduzetnička edukacija počinje u petak, 7. studenoga 2014. s početkom u 16 sati u prostoriji 028 zgrade sveučilišnih Odjela, Ulica Radmile Matejčić 2, Kampus Sveučilišta u Rijeci.

 Prijave na web adresi: http://startup.msacademic.hr/prijava 

 

Microrosft Software Startup Academy (MSSA) besplatan je program edukacije o razvoju softverskih rješenja koje Microsoft Hrvatska pokreće s lokalnim partnerima u u Gradu Rijeci. Edukacija je namijenjena studentima, srednjoškolcima, mladima, starijima, zaposlenima i nezaposlenima, odnosno svima koji imaju želju osmisliti i razvijati vlastite poslovne ideje, naučiti nešto novo o razvoju softvera, kao i o potrebnim poslovnim vještinama za nastup na tržištu.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk