Zakladin poziv umjetnicima
Srijeda, 12.11.2014.

srijeda, 12. studenoga 2014.

Nakon izvrsnih rezultata prošlogodišnje humanitarne aukcije slika Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s poduzećem ''Metis'' d. d. poziva umjetnike da doniraju svoja umjetnička djela i tako podrže humanitarnu aukciju koja će biti održana 2. prosinca 2014. u klubu Phanas.
  
Poziv umjetnicima za donaciju slika za humanitarnu aukciju
u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Metisa d. d.
 
Zaklada Sveučilišta u Rijeci i ''Metis'' d. d. prošle su godine organizirali nadasve uspješnu humanitarnu aukciju slika na kojoj je prikupljeno preko 80.000,00 kn za potrebe Centra za rehabilitaciju Rijeka. Nastavno na prošlogodišnju uspješnu suradnju odlučeno je da će humanitarna aukcija slika biti realizirana i ove godine. Ove godine akciju prikupljanja sredstava bit će proširena na tri ustanove: Dječji dom Ivana Brlić Mažuranić, Centar za rehabilitaciju Rijeka i Dom za psihički bolesne odrasle osobe Turnić te im je pomoć umjetnika više nego potrebna. Poduzeće ''Metis'' za potrebe aukcije će osigurati 10 slika i 10 kalendara-slika slikara Nenada Petronia iz Bakra. S obzirom da Zaklada djeluje kao neprofitna organizacija povezana sa Sveučilištem, ali i civilnim sektorom, cilj je kontaktirati i prikupiti djela studenata i djelatnika Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, ali i drugih slikara i umjetnika s ciljem doniranja slika za aukciju. Slike neće imati početnu cijenu. Ukoliko ste zainteresirani svojim umjetničkim djelom podržati ovu humanitarnu a(u)kciju, javite se u Zakladu radi organiziranja prijevoza slika (kontakt osoba je Sanja Lujić Pirc na 406 515, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .) Uz samu aukciju, bit će održana i tombola. Ukoliko mislite da aukciju možete poduprijeti poklonom za tombolu, također ste dobrodošli! Aukcija će biti održana u utorak 2. prosinca 2014. s početkom u 19 sati u klubu Phanas (Ulica Ivana Zajca 9, Rijeka). Svi ste pozvani!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk