''Studentima uskoro topli obroci'', Novi list, 22. 10. 2014.
 
PRAVNI FAKULTET STUDENTSKI CENTAR PLANIRA PREUREĐENJE KANTINE
 
 
Nova bi kantina mogla započeti s radom početkom iduće godine * Foto: S. DRECHSLERRIJEKA » Nakon što je proteklog ljeta Studentski centar Rijeka preuredio kantine na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te na Medicinskom fakultetu, prema najavama ravnatelja Dinka Jurjevića uskoro kreće i preuređenje kantine na Pravnom fakultetu. 
    – Riječ je o novoj kantini koja ulazi u naš sastav, jer do sada je bila vođena privatno. Na zahtjev studenata uvest ćemo samoposlužnu liniju i nudit ćemo tople obroke, što do sada nije bio slučaj, jer su studenti u ponudi imali samo sendviče, kaže ravnatelj. 
   
Samo u ugostiteljsku opremu nove kantine Studentski centar uložit će pola milijuna kuna, dok će se s dodatnih 200 tisuća kuna financirati ostali radovi preuređenja. Nova bi kantina, prema Jurjevićevim procjenama, mogla započeti s radom početkom iduće godine, a pripreme za raspisivanje natječaja za izvođača radova već su u tijeku. Preuzimanjem kantine Pravnog fakulteta Studentski centar će u svom sastavu imati pet fakultetskih restorana, a intencija je u budućnosti povećati taj broj. 
    – To ne znači da ćemo tjerati privatnike s fakulteta, ali ukoliko netko bude odustao od držanja kantine u planu nam je preuzeti djelatnost. Trenutačno držimo kantine na Filozofskom, Medicinskom i Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te na Sveučilišnim odjelima, kaže Jurjević. (I. Š. K.)
 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk