15. obljetnica SGEM konferencije

15. obljetnica Međunarodne interdisciplinarne znanstvene geokonferencije o društvenim znanostima i umjetnostima (International Multidiciplinary Scientific Geoconference and EXPO - SGEM 2015) se održava u razdoblju od 16. do 25. lipnja 2015. godine u Albena resortu, Bugarskoj.

Cilj i misija SGEM konferencija o društvenim znanostima i umjetnostima, kao jednog od najvećih znanstvenih foruma u svijetu jest predstavljanje platforme za intelektualni diskurs i promoviranje znanstvenog istraživanja, analize i razvoja kroz multidisciplinarnu suradnju i razmjenu informacija među istraživačima, profesorima akademicima iz cijeloga svijeta. SGEM konferencije o društvenim znanostima i umjetnostima pokrivaju sljedeće znanstvene discipline: psihologiju, sociologiju, obrazovanje, ekonomiju, financije, pravo, antropologiju, arheologiju, povijest, filozofiju, uz dodatak posvećen umjetnostima, arhitekturi i dizajnu.

Važni datumi i rokovi

Više o konferencije možete saznati na njihovim mrežnim stranicama.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk