Graz International Summer School Seggau 2015
Sveučilište u Grazu raspisuje natječaj za prijave u ljetnu školu pod nazivom Graz International Summer School Seggau 2015: "Mijenjajući perspektive: Europa i Amerike"/Shifting Perspectives: Europe and the Americas.

Od 28. lipnja do 11. srpnja 2015. godine u dvorcu Seggau pored Leibnitza, Austrija, održava se Forum za politička, znanstvena, kulturna, gospodarska i socijalna pitanja pod nazivom "Mijenjajući perspektive: Europa i Amerike"/Shifting Perspectives: Europe and the Americas, u organizaciji ureda savezne zemlje Štajerske. Govornici na simpoziju bit će poznate osobe iz austrijskog političkog i javnog života.

Rok prijave: 28. veljače 2015.

Dodatne informacije i mogućnost prijave elektroničkim putem na mrežnim stranicama Geist & Gegenwart, te u službenoj brošuri Graz International Summer School Seggau 2015.

Ova ljetna škola osmišljena je za studente različitih disciplina koji su zainteresirani da prošire svoje znanje o Europi i međunarodnim odnosima. Za učešće  u ljetnoj školi će se dodjeljivati i stipendije, a za sva daljnje pitanja možete se obratiti na sljedeću email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Facebook stranica:
https://www.facebook.com/pages/Graz-International-Summer-School-Seggau/105169572852658Kontakt osoba:

Blaž Ploj, prof.lat. in univ.dipl.soc.kult.

GUSEGG - Graz International Summer School Seggau
University of Graz, Austria
Office of International Relations
Tel. +43-316-380-1242
Fax +43-316-380-9155
@: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk