Raspisan Natječaj za dodjelu potpora doktorandima
Srijeda, 03.12.2014.
Sveučilište je raspisalo Natječaj za dodjelu potpora doktorandima Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u ak. g. 2014./2015.

Na Natječaj se mogu prijaviti aktivni doktorandi - studenti upisani na poslijediplomske doktorske studije Sveučilišta u Rijeci ili zajedničke poslijediplomske doktorske studije koji se izvode na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj godini 2014./2015., a koji nisu zaposleni u sustavu visokog obrazovanja ili su zaposleni u sustavu visokog obrazovanja, ali sami snose troškove studija.
 
Prijave se vrše online, izravnim upisivanjem podataka u prijavni elektronički obrazac na SharePoint portalu kojem se pristupa klikom na poveznicu PRIJAVA uz upisivanje vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom).

Radi dodjele elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa je povezana s uniri korisničkim imenom) koji je potreban za pristup SP portalu, molimo vas da se obratite kontakt osobi na svojoj sastavnici (popis LDAP administratora po sastavnicama).
 
Rok za podnošenje prijave je 15. siječnja 2015. godine u 12:00 sati.

Tekst Natječaja.

Prilog 1 - Obrazac za opis projekta
Prilog 2 - Smjrenice i kriteriji za odabir
Prilog 3 - Ugovor o punoj subvenciji participacije redovitih studenata u troškovima studija u akademskim godinama 2012./2013., 2013./2014. i 2014./2015.
 
 
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk