Sveučilište u Rijeci je raspisalo natječaje za dodjelu stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci
Četvrtak, 04.12.2014.

Natječaji za dodjelu stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci

 

Sveučilište u Rijeci objavljuje četiri natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih, integriranih, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci za 2014./2015. ak. god.  

Online prijavu na natječaj za stipendije, upotpunjenu kompletnom dokumentacijom, studenti su obvezni obaviti najkasnije do 15. siječnja 2015. do 12.00 sati putem sveučilišnog intraneta – Share Point Portala.

Natječaji se objavljuju za:
STIPENDIJE ZA DIPLOMSKI STUDIJ
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave
STIPENDIJE ZA STEM/IT
Pravo prijave na natječaj za STEM/IT stipendije imaju isključivo oni studenti koji su pri upisu u 2014./2015. ak. g. platili određeni iznos participacije.
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave
STIPENDIJE ZA PODZASTUPLJENE
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave
STIPENDIJE ZA STRANCE
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave

Student se može prijaviti na jedan od ponuđenih natječaja.
Pristupite Share Point portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi na natječaj klikom na poveznicu PRIJAVA te upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustav ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Detaljne upute za popunjavanje prijavnog obrasca nalaze se na Share Point portalu.

Obavijest
Studenti Sveučilišta u Rijeci koji se žele prijaviti na natječaj, a nemaju UNIRI račun elektroničke pošte, isti mogu dobiti u informatičkoj službi matične institucije.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk