Stipendije za znanstveno istraživanje u Japanu
Japanska zaklada Matsumae International Foundation objavila je natječaj za dodjelu dvadesetak stipendija za obavljanje znanstvenog istraživanja u Japanu u trajanju od 3 do 6 mjeseci u razdoblju od travnja 2016. do ožujka 2017. godine.

Stipendije su namijenjene za pokrivanje troškova tijekom  boravka i obavkjanja znanstvenog istraživanja u Japanu kao i prijevoznih troškova.

Rok za prijavu na natječaj je 31. kolovoza 2015. godine.

Tekst Natječaja

Kandidati trebajuju imati doktorat znanosti, biti mlađi od 49 godina, te dobro poznavati engleski ili japanski jezik. Stipendije će se dodijeliti isključivo kandidatima koji prethodno nisu boravili u Japanu. Prednost će imati znanstvena istraživanja na području prirodnih, tehničkih i medicinskih znanosti.

Prijave za stipendiju, koje se šalju isključivo poštom na adresu spomenute japanske aklade, moraju sadržavati popunjeni prijavni obrazac, opis istraživačkog projekta, popis publikacija, životopis, pismo preporuke poslodavca/mentora, ovjerenu presliku diplome s prijepisom ocjena i prihvatno pismo znanstvenoistraživačke ustanove u Japanu.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk