Nova knjiga prof. J. Zloković
Petak, 12.12.2014.

petak, 12. prosinca 2014.

U izdanju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci izašla je knjiga intrigantnog sadržaja ''Obiteljski diskurs u kontekstu nasilja maloljetne djece nad roditeljima'' autorice prof. dr. sc. Jasminke Zloković s Odsjeka za Pedagogiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci. Autorica progovara o očito sveprisutnome fenomenu, ali još nedovoljno istraženome području i tabu-temi nasilja djece nad roditeljima.Knjiga je pred brojnom publikom predstavljena na Filozofskome fakultetu u Rijeci u srijedu, 10. prosinca 2014. Na predstavljanju su, osim autorice, govorili i prof. dr. sc. Kornelija Mrnjaus, pročelnica Odsjeka za pedagogiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci i vlč. Ivan Nikolić, voditelj Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije.

''Uvidom u znanstvenu i stručnu literaturu razvidno je kako se radi o području i temi koja je još uvijek na širim prostorima nedovoljno obrađena i kojoj se nije posvećivala potrebna znanstvena pozornost. Knjiga Obiteljski diskurs u kontekstu nasilja malo ljetne djece nad roditeljima predstavlja vrijedno originalno znanstveno djelo autorice. Posebna vrijednost djela, koja prije svega potvrđuje njegovu znanstvenu izvornost, jeste njegovo temeljenje na empirijskim i ekspertnim provjerama…''  


iz recenzije prof. dr. sc. M
ajde Pšunder, Filozofski fakultet Sveučilišta u Ljubljani

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk