''On-line suveniri sa sveučilišnim logom'', Novi list, 16. 12. 2014.
 
SVEUČILIŠTE U RIJECI POKRENULI WEB SHOP
 
On-line suveniri sa sveučilišnim logom
 
 
RIJEKA » Sveučilište u Rijeci prvo je hrvatsko sveučilište koje je na svojim web stranicama pokrenulo web shop koji u svojoj ponudi nudi suvenire s logom riječkog Sveučilišta. Iako je za hrvatske okvire riječ o pionirskom poduhvatu, direktor Kampusa d.o.o., prof. dr. Tonči Mikac, tvrtke koja je pokrenula sveučilišnu internet prodaju, ističe da svako Sveučilište mora imati svoj web shop, a jedan od razloga je dostupnost proizvoda sa sveučilišnim logom bivšim studentima u inozemstvu. 
    – Riječ je o svojevrsnoj suvenirnici, a nakon suvenirnice u zgradi Sveučilišnih odjela, odlučili smo pokrenuti i on-line prodaju pomoću koje ujedno stvaramo i sveučilišni brand, odnosno definiramo vizualni identitet Sveučilišta, pojašnjava prof. dr. Mikac. Do sada su, kaže, on-line uglavnom naručivali fakulteti, a ono što se nudi su šalice, kaše, majice, stickovi, papirnate vrećice, privjesci, kišobrani, torbe, kravate i slične potrepštine. Ponuda web shopa, najavljuje prof. dr. Mikac, u budućnosti će se i proširivati. (I. Š. K.)
 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk