Produkcija zvuka i glazbe
Ponedjeljak, 19.01.2015.

ponedjeljak, 19. siječnja 2015.

U tijeku su prijave za treći ciklus Primijenjenog tečaja produkcije zvuka i glazbe, koji će s održavanjem početi 27. veljače 2015. Prijave se podnose do 20. veljače putem online obrasca na productionmusic.uniri.hr .

Svi prijavljeni bit će intervjuirani, a broj polaznika ograničen je na 15. Dodatne informacija moguće je dobiti na broj telefona 051 / 584 820, radnim danom od 12 do 15 sati.

Ove su godine uvedeni novi predmeti: Osnove komponiranja, Osnove glazbene teorije i harmonije, Mastering. Predavat će ih eminentni umjetnici i eksperti: skladateljica svjetske reputacije Sanja Drakulić koja je završila klavir i kompoziciju na čuvenom Čajkovski konzervatoriju u Moskvi te je autorica velikog broja instrumentalnih i glazbeno­scenskih skladbi; glazbeni producent  Damir Begović koji se školovao na Univerzitetu Surrey/Velika Britanija, autor i koautor je brojnih glazbenih projekata (Bijelo dugme, Majke i dr.)

U paketu novosti iz nastavnih sadržaja je i praktična nastava koja će se odvijati u studiju HRT pod mentorstvom Lucije Fanton, voditeljice Odsjeka Produkcije HRT centra Rijeka.


Promjene nastavnog programa su rezultat sugestija naših polaznika s kojima aktivno surađujemo upravo s ciljem usklađivanja nastavnih sadržaja s potrebama realnog tržišta. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk