Studenti za studente
Četvrtak, 05.02.2015.

četvrtak, 5. veljače 2015.

U organizaciji Udruge Zlatni rez Rijeka i suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, te uz sudjelovanje Društva matematičara i fizičara, Prirodoslovnog muzeja Rijeka, Akademskog astronomskog društva – Rijeka, Povijesnog i pomorskog muzeja Rijeka, Odjela za matematiku i Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišne knjižnice Rijeka i udruge Universitas te mnogih drugih, u Rijeci će biti održan, kao i prošlih godina, FESTIVAL ZNANOSTI i to od 20. do 24. travnja 2015. godine. Festival znanosti (www.festivalznanosti.hr) održava se na državnoj razini, ove godine trinaesti put, u Hrvatskoj u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, Rijeci i Splitu, British Councila i Tehničkog muzeja u Zagrebu.

U gradu Rijeci će od 20. do 24. travnja 2015. biti održan 13. Festival znanosti na temu Sunce. Osnovni cilj Festivala je popularizirati znanost te približiti znanost i znanstvenike široj zajednici.

Ovim Vas putem pozivamo da se i Vi uključite u Festival znanosti u okviru aktivnosti ''Studenti za studente'', koja će po prvi puta biti održana ove godine, a omogućava studenticama i studentima da u obliku kratkog izlaganja predstave svoje radove, na primjer završne, diplomske ili seminarske radove.

Rad mora biti odobren od strane nastavnika sa sastavnice na kojoj studentica/student studira, a predstaviti ga može jedna/jedan ili više studentica/studenata.

Popunjenu i potpisanu prijavu za sudjelovanje potrebno je poslati najkasnije do 15. veljače 2015. godine na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (Branka Pemper).

Sve ostale informacije (mjesto i vrijeme održavanja, raspored izlaganja, trajanje izlaganja i sl.) bit će objavljene prijavljenim studenticama i studentima naknadno.

 
OBRAZAC ZA PRIJAVU


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk