Započinje Rijeka psihologije
Ponedjeljak, 16.02.2015.

ponedjeljak, 16. veljače 2015.

Danas, u ponedjeljak, 16. veljače započinje manifestacija Rijeka psihologije. Svečano otvorenje bit će održano danas u 18 sati u atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku. Manifestacija dio je osmoga Tjedna psihologije u Hrvatskoj.

Događaju će prisustvovati:

-       mr. sc. Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke

-       prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci

-       izv. prof. dr. sc. Predrag Šustar, dekan dekan Filozofskog fakulteta u Rijeci

-       prof. dr. sc. Mladenka Tkalčić, pročelnica Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci

-       mr. sc. Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije

 

Nakon otvaranja manifestacije prof. dr. sc. Svjetlana Kolić Vehovec s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci održat će predavanje pod nazivom ''Moć metakognicije: znamo li kada znamo, a kada ne znamo?''

Rijeku psihologije organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološko savjetovalište Sveučilišnoga savjetovališnog centra, Udruženje studenata psihologije ‘Psirius’, Grad Rijeka, Ri Psi Alumni klub, SAZRI – udruga za pružanje podrške i pomoći akademskoj zajed­nici Rijeke, Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci i SOS telefon — grad Rijeka, udruga za pomoć žrtvama nasilja.

Manifestacija će biti održana od 16. do 22. veljače 2015. u Rijeci i okolici s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu. Bit će organizirana popularna predavanja, radionice, promocije, debate, tribine, izložbe i znanstveni kafići u različitim prostorima na području Rijeke i okolice. Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter. Prodajom promotivnih sredstava prikupljat će se sredstva za opremanje Centra za rehabilitaciju Fortica, Kraljevica.

Posjetite www.rijekapsihologije.org 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk