'Prevođenje za Europu' - radionica
Obzirom na dosadašnju suradnju Sveučilišta u Rijeci s Europskom komisijom na području prevođenja i terminologije, pozivaju se svi zainteresirani na radionicu “Translating Europe” posvećenu certifikaciji prevoditelja.

Na radionici će se temi certifikacije pristupiti na temelju primjera iz hrvatske i slovenske prakse, a kao jednu od mogućnosti usustavljivanja certifikacije predstavit će se i projekt TransCert. Detaljan program radionice dostupan je ovdje.

 

Radionica se održava 19. ožujka 2015. u Opatiji, kao uvod u konferenciju “Professionalization vs. Deprofessionalization: Building Standards for Legal Translators and Interpreters” (20. i 21. ožujka).

Radionica je besplatna, no svi zainteresirani za sudjelovanje se mole za prijavljivanje slanjem poruke e-pošte na sljedeću e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk