Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost
Srijeda, 25.02.2015.

Sveučilište u Rijeci je raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2014./2015. akademskoj godini.  

 

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti državljani RH/EU koji studiraju na preddiplomskim, diplomskim, i integriranim sveučilišnim studijima te preddiplomskim stručnim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Rijeci (u daljnjem tekstu „studenti“) koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti za dodjelu stipendija za izvrsnost utvrđene „Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost  studentima Sveučilišta u Rijeci“ od 6. veljače 2015. godine. 
 
Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 25. ožujka 2015. godine u 14:00 sati.
 


Upute za prijavu

Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.  
 

Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.

Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime npr. "Peric_Pero_obrazac A", "Peric Pero_izjava" i preporučujemo da ih spremite u PDF format. Jedino ispravno imenovani dokumenti i spremljeni u PDF format bit će sigurno pohranjeni na SharePoint portal te će se moći uzeti u razmatranje.

Pristupite portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom) i slijedite Upute za prijavu.

SVI PRIVITCI (obvezno imenovani prema uputama), prilažu se na način da se klikne unutar polja za učitavanje dokumenta i odaberu opcije: "Umetni iznad" / "Prenesi datoteku" / "Pretraži" / "Prenesi na" izborom web mjesta "Stipendije izvrsnost 14_15 - prijave"  iz padajućeg izbornika.    (Eng.: "Insert" / "Upload file" / "Choose file" / "Upload to" izborom web mjesta "Stipendije  izvrsnost 14_15 - prijave" iz padajućeg izbornika.

Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom), nakon čega će na vašu uniri e-mail adresu stići potvrda o zaprimljenoj prijavi. Prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.
 
Obavijest
U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr ili nema e-adresu povezanu s uniri korisničkim imenom (primjerice peric.pero@uniri.hr ili peric.pero@medri.uniri.hr), molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. 
Kontakti LDAP administratora visokih učilišta.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk