Prva IUS Konferencija za studente diplomskih i poslijediplomskih studija
Studenti diplomskih i poslijediplomskih studija se pozivaju na sudjelovanje na Prvoj IUS konferenciji za studente postdiplomskih studija. Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) ima za cilj pružiti priliku mladim istraživačima i studentima postdiplomskih studija pokazati svoje ideje i doprinose znanosti.

Organizacijom ove konferencije se teži pokazati interdisciplinarni i međunarodni karakter Univerziteta. Na dvodnevnoj konferenciji će studenti diplomskih i postdiplomskih studija moći predstaviti i razmijeniti ideje, u međunarodnom i interdisciplinarnom okruženju, iz područja umjetnosti, društvenih i humanističkih znanosti, prirodnih znanosti i tehničkih znanosti. Ova konferencija jest usmjerena na širok raspon tema vezanih za vizualne umjetnosti, komunikacijski dizajn, medije, politiku, sociologiju, povijest, kulturu, psihologiju, engleski jezik, ekonomiju, menadžment, liderstvo, genetiku, arhitekturu, biologiju, informatiku i tehničke znanosti. Studenti koji pošalju svoje istraživačke radove na vrijeme, dobit će povratne informacije od istaknutih istraživača i akademika koji će evaluirati prijavljene radove.

NAGRADE ZA NAJBOLJI RAD

• 1. najbolji rad 500 KM
• 2. najbolji rad 300 KM
• 3. najbolji rad 200 KM

Važni datumi:
Predaja sažetaka:  1. ožujka  2015.
Obavijest o prihvaćanju sažetaka: 15. ožujka 2015.
Predaja radova: 3. svibnja 2015.
Konferencija: 21.-22. svibnja 2015.

Za više informacija posjetite http://igc.ius.edu.ba  ili pošaljite svoj upit na sljedeću e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk