Raspisani natječaji za dodjelu Rektorovih nagrada
Sveučilište u Rijeci 6. ožujka 2015. raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada u 2014./2015. ak. g.

Rektorova nagrada za studenta volontera godine

Tekst natječaja
Obrazac prijave

Rektorova nagrada za studentski aktivizam

Tekst natječaja
Obrazac prijave

Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad

Tekst natječaja

Rektorova nagrada za sport

Tekst natječaja
Obrazac predlagača


Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s 31. ožujka 2015. godine u 12 sati.


Upute za prijavu

Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.   

Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.

Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime npr. "Peric_Pero_obrazac prijave", "Peric Pero_životopis" i preporučujemo da ih spremite u PDF format.

Pristupite portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom) i slijedite Upute za prijavu.

SVI PRIVITCI (obvezno imenovani prema uputama), prilažu se na način da se klikne unutar polja za učitavanje dokumenta i odaberu opcije: "Umetni iznad" / "Prenesi datoteku" / "Pretraži" / "Prenesi na" izborom web mjesta "Rektorove nagrade 14_15"  iz padajućeg izbornika.    

Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom), nakon čega će na vašu uniri e-mail adresu stići potvrda o zaprimljenoj prijavi. Prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.


Obavijest

U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. 

Kontakti LDAP administratora visokih učilišta.

Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk