Europska vikend škola 2015.
Centar za europske studije Studentski forum/Center for European Studies Student Forum (CESSF) organizira 12. Europsku vikend školu 2015./12th European Weekend School (EWS 2015) koja će se održati u razdoblju od 10. do 13. lipnja 2015. godine na Sveučilištu Boğaziçi u Istanbulu, Turskoj. Škola se organizira u sklopu Centra za europske studije: “Jean Monnet Center of Excellence”.

“Jean Monnet Center of Excellence”

EWS je međunarodno priznati program koji spaja studente preddiplomskih i diplomskih studija iz cijele Europe, te im omogućava razmjenu mišljenja s istaknutim političarima, akademicima, predstavnicima nevladinih organizacija i vodećim novinarima.

EWS 2015 će se održati ove godina s 40 učesnika iz Europskih zemalja i studenata na mobilnosti u Turskoj, koji će biti provedeni na osnovu ideje koja omogućava interakciju između učesnika i govornika tokom panel diskusija i uključivanje svakog učesnika direktno na diskusiju o temama u studentskim radionicama.

Pored panela i radionica studenata koji će biti održani za dva dana, biće organizovan i društveni program, uključujući koktel i putovanje brodom za učesnike kako bi uživali u noćnom pogledu na Bosfor.

Za prijavu je potrebno popuniti prijavni obrazac, te ispunjen obrazac poslati na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Tekst Natječaja
Program


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk