Održana 76. sjednica Senata
Utorak, 24.03.2015.

utorak, 24. ožujka 2015.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci danas je održana 76. sjednica Senata. Potvrđen je izbor u trajno zvanje redovitoga profesora red. prof. art. Goranu Štimcu s Akademije primijenjenih umjetnosti. Prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija iznijela je tematsku točku ''Unaprjeđenje internacionalizacije studija i studenata''.

Mjere koje Sveučilište u Rijeci, u skladu sa strategijom razvoja, planira poduzeti su sljedeće: sa sadašnjih 70 (40 iz Europske unije i 30 izvan EU)  povećati broj stranih studenata u sustavu dolazne i odlazne mobilnosti - Erasmus CEEPUS (za 5%); povećati broj studenata koji dolaze iz država Europske unije (za 3%); povećati broj studenata koji ne dolaze iz Europske unije (za 10%) te povećati broj diplomskih i poslijediplomskih studija koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku, uključujući i združene studije i dvostruke diplome (za 20 studenata).

 

DNEVNI RED


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk